Tevékenységek:

ISO tanácsadás

Tevékenységek

A következő irányítási rendszerek kiépítését és fenntartását vállaljuk:

ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer (MIR)
MSZ EN ISO/IEC 17025:2017 Vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumok felkészültségének általános követelményei
IATF 16949 Minőségirányítási rendszer gépjárműipari beszállítók számára
ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszer (KIR)
ISO 45001:2018 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (MEBIR)
ISO 50001:2018 Energiairányítási rendszer


Rendszerépítés

A minőségirányítási rendszer építésének lépései:

Helyszíni felmérés: amikor a társaság telephelyén a már meglévő folyamatokat felmérve a tanúsítandó tevékenységeket határozzuk meg.
Ajánlat kiadása: személyre szabott igényekhez, szervezettre szabott ajánlat elkészítése.
Munkafázis: Előaudit a társaság telephelyén. Szabvány által előírt dokumentációs követelmény elkészítése, a társaság igényeire szabva. Irányítási rendszer integrálása a társaság már meglévő irányítási gyakorlatába. Tanúsítási árajánlatok bekérése tanúsító szervezetektől. Aktív részvétel a tanúsító auditon.
Ezeket a folyamatokat a tanúsítási folyamat zárja amikor a kiépített szabványos irányítási rendszert a megrendelő által kiválasztott tanúsító szervezet auditálja.


Rendszerkarbantartás

A mi munkánk nem ér véget a sikeres tanúsító auditot követően. Megrendelői igénytől függően napi/heti/havi rendszerességgel felügyeljük a már kiépített irányítási rendszert. Szükség esetén beavatkozva annak működésébe, változtatások és fejlesztések végrehajtása, coachingolása.


Oktatások

A társaság dolgozóinak az alkalmazott szabványok által előírt minőségirányítási technikák oktatása, mint például: 8D, Ishikawa, 5Miért, APQP, PPAP, FMEA, CP, Gép- és folyamatképesség. Továbbá ezen oktatott technikák működtetésének felügyelete az oktatásokat követő 3 hónapban (illetve igény szerinti időtartamban).


Miért a JD Minőség?

Tudatosan van kevés ügyfelünk hogy rugalmasan kitudjuk szolgálni minden megrendelő egyéni igényét, az ügyfél számára fölösleges várakozási idő nélkül.
A már meglévő üzleti gyakorlatra alkalmazott szabvány kiépítésével nem akarunk a megrendelőre erőltetni egy számára idegen irányítási rendszert.
Rövid határidővel vállaljuk a megrendelő igényeire szabott irányítási rendszer kiépítését/tanúsító auditra való felkészítését illetve a már meglévő irányítási rendszer felügyeletét.
Személyre szabott megoldásaink minden eseten a megrendelőink igényeit tükrözik.